Istražite primjere primjene Ekinex KNX proizvoda: Stvarni primjeri primjene inovacija u praksi. Cijeli niz KNX proizvoda koje je razvio Ekinex, koristi se za automatizaciju stambenih i poslovnih zgrada: kućanstava, ureda, hotela, javnih institucija, škola i sveučilišta, bolnica, trgovina i trgovačkih centara.

Otkrijte kako su Ekinex KNX proizvodi transformirali prostore, povećali energetsku učinkovitost i podigli udobnost u raznim načinima primjene.

Zaronite u priče o uspjehu koje prikazuju snagu i svestranost Ekinex rješenja u postizanju pametnog i održivog načina života. Regulacija temperature, energetska učinkovitost, kontrola rasvjete, nadzor sigurnosnih sustava i mnoga druga Ad-Hoc rješenja mogu se kreirati na temelju zahtjeva korisnika, zahvaljujući KNX standardu. Otkrijte ih sve.

Villa W.

U nizozemskom selu nalazi se prekrasna privatna rezidencija elegantnog, modernog stila opremljena najnovijom tehnologijom kućne automatizacije.

Villa Roccamare – Jedno od najljepših mjesta na obali Maremme

Projekt Villa Roccamare konkretizira potrebu oblikovanja arhitekture prema diktatu prirode, koja je sve važnija u životu suvremenog čovjeka.

Privatna vila u Zoliborzu, Varšava

Udobna kuća površine 350 m2 u Varšavi, opremljena je modernim sustavom pametne kuće koji se temelji na KNX standardu koji jamči maksimalnu udobnost i sigurnost.

Karuizawa Sky House: udobnost i sofisticirani dizajn okružen prirodom

Kuća se nalazi u Naganu, Japan, ukupne površine preko 1.000 m2 na dvije etaže. Zgrada se nalazi u planinskom području koje karakterizira bogata priroda

Apartmani EHB – palača Balbo u Vinadiou, Torino

Intervencija je uključivala obnovu i refunkcionalizaciju dijela Palazzo Balbo di Vinadio, zaštićene povijesne građevine u središtu Torina. Izvorna građevna cjelina bila je raspoređena na tri etaže: prizemlje i dva međukata, povezana unutarnjim stubištem.

Atlantis Duplex u Mumbaiju

Luksuzni dupleks u centru Mumbaija, Indija. Kupac je poznati HNI (identitet zadržan zbog NDA), fasciniran je super automobilima i posjeduje više luksuznih brzih automobila. Želio je najveći luksuz i stil za svoj prostrani dvoetažni dom u Mumbaiju te je letio diljem Europe kako bi odabrao najbolji interijer.

EVL Apartman Torino

Apartman EVL uklapa se u zeleni kontekst torinskog brda. Konkretno, projekt je uključivao potpunu obnovu i spajanje dviju stambenih jedinica na različitim etažama.

Parcolago: kompleks od 120 stanova klase A++ okružen zelenilom

Uz obećanje koje je sadržano u nazivu, općina Paradiso, na južnom ulazu u Lugano, dom je Residenza Parco Lago, kompleksa od 120 stanova klase A++ okruženih zelenilom, izgrađenih prema najvišim standardima udobnosti, koristeći suvremene sustave i tehnologije gradnje.

Pogled na more: rekonstrukcija penthousea i mega penthousea u Pescari

Nekoliko koraka od centra Pescare, stan na zadnjem katu zgrade u rekonstrukciji, opremljen je suvremenom tehnologijom za kontrolu termoregulacije (EasyTech Srl) i za audio-video sustav (Nextworks Srl).

Arhitektonska izvrsnost u uređenju interijera apartmana Grand

Projekt se nalazi u središtu Kijeva u ulici Hruševskog, koju popularno nazivaju vladinom. Uz glavne administrativne zgrade, parlament i kabinet ministara Ukrajine, u njemu se nalazi i nekoliko operativnih ministarstava i odbora.

Pametna kuća s prekrasnim pogledom na Sydney

Horizon Apartments, izgrađen između 1990. i 1998. prema projektu austro-australskog arhitekta Harryja Seidlera, jedan je od povijesnih rezidencijalnih nebodera u Sydneyju s pogledom na Tihi ocean, Operu i Harbour Bridge.

Kuća za odmor i apartman za izložbe u južnom Cornwallu

“Boutique” apartman za iznajmljivanje u gradu Marazion na jugozapadnoj obali Cornwalla. Ovaj projekt je zajednički pothvat inteligentnih instalacija: „stan za iznajmljivanje ” i „stan za izložbu”.

FF series
71 series
20 venti series
Signum series