BOWERS & WILKINS – pioniri izvrsnosti zvuka

Već gotovo šest desetljeća, Bowers & Wilkins stoji na čelu audio industrije, utjelovljujući naslijeđe inovacije, kvalitete i neumorne potrage za zvučnim savršenstvom. Osnovan 1966. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu, Bowers & Wilkins, često nazivan B&W, kontinuirano je redefinirao granice mogućeg u reprodukciji visoko vjernog zvuka.

Posvećeni umjetnosti i znanosti zvuka, Bowers & Wilkins zaslužio ugled u proizvodnji nekih od najcjenjenijih zvučnika, slušalica i audio sustava na svijetu. Posvećenost marljivom inženjeringu i pažnja prema detaljima odražavaju se u svakom proizvodu koji stvaraju, rezultirajući audio iskustvom koje nadilazi uobičajeno i uranja slušatelja u puni spektar glazbene i kinematografske emocije.

Bowers & Wilkins nije samo proizvođač audio opreme, već je i arhitekt zvučnih krajolika, omogućavajući ljubiteljima glazbe, audiofilima i entuzijastima za kućno kino, da dožive zvuk u njegovom najčišćem i najuzbudljivijem obliku. U ovoj istraživačkoj priči o Bowers & Wilkins, zaronit ćemo u bogato naslijeđe brenda, njegov inovativni duh i predstaviti neke od iznimnih proizvoda koji i dalje postavljaju zlatni standard u zvučnoj izvrsnosti. Pridružite nam se na putovanju kroz svijet Bowers & Wilkins, gdje inovacija susreće umjetnost i gdje je svaki zvuk remek-djelo.

Naši brandovi
Ekinex
Bowers & Wilkins
Denon
Marantz
Stainway & Lyngdorf
Epson