TKO SMO?

Mi smo strastveni tim entuzijasta posvećenih preoblikovanju načina na koji doživljavate i uživate u zvuku i slikama.

NAŠA PRIČA

Sonus Art započeo je kao san, vizija u kojoj se obični trenuci pretvaraju u izvanredna senzorna putovanja.

Osnovan od strane zaljubljenika u audiovizualno, naša priča počela je zajedničkim uvjerenjem “Da se umjetnost i tehnologija mogu spojiti kako bi stvorili čaroliju.”

Naša misija je jednostavna, ali duboka „Obogatiti vaš život snagom audio-vizualnih iskustava.“

Posvećeni smo izradi i odabiru najboljeg, kako u tehnologiji pametnih rješenja, tako i u tehnologiji zvuka i slike, osiguravajući da svaka nota, svaka slika i svaka interakcija budu remek-djela.

ŠTO NUDIMO?

  • Najmoderniji proizvodi – nudimo vam najnovije i najinovativnije  proizvode, od najsuvremenijih zvučnika do uronjenih vizualnih prikaza i Premium Smart Home rješenja. Vjerujemo da tehnologija treba obogatiti vaš život, a ne komplicirati ga.
  • Stručnost sa strašću – naš tim sastoji se od stručnjaka koji nisu samo stručni, već i duboko strastveni za ono što rade. Bilo da ste iskusni ljubitelj zvuka ili tek počinjete istraživati svijet audiovizualnog, tu smo da vas vodimo i nadahnemo.
  • Izvanredna usluga – posvećeni smo pružanju vrhunske korisničke usluge. Vaše zadovoljstvo nam je prioritet i tu smo da vas podržimo u svakom koraku, od odabira pravog proizvoda do podrške nakon prodaje.

PRIDRUŽITE NAM SE NA OVOM PUTOVANJU

Pozivamo vas da krenete na putovanje s nama – putovanje gdje tehnologija postaje umjetnost, gdje svaki zvuk postaje simfonija, a svaka slika postaje remek-djelo. Istražite naše proizvode i rješenja, uronite u našu strast i dopustite nam da vaša audiovizualna iskustva podignemo u nove visine.

Hvala vam što ste odabrali Sonus Art kao partnera u svijetu jedinstvenih kućnih pametnih rješenja, zvukova i slika. Zajedno ćemo stvarati trenutke koji rezoniraju, inspiriraju i ostavljaju trajan dojam.

Naši brandovi
Ekinex
Bowers & Wilkins
Denon
Marantz
Stainway & Lyngdorf
Epson