Pogled na more: rekonstrukcija penthousea i mega penthousea u Pescari

LOKACIJA

Italija

GODINA UGRADNJE

2021

NAMJENA

Stambena

PRIMJENA

Kontrola temperature 

Kontekst primjene

Nekoliko koraka od centra Pescare, stan na zadnjem katu zgrade u rekonstrukciji, opremljen je suvremenom tehnologijom za kontrolu termoregulacije (EasyTech Srl) i za audio-video sustav (Nextworks Srl).

Dizajn Studija Sabatino uključivao je proučavanje profinjenih i praktičnih okruženja koje karakterizira elegantna i iznimno gostoljubiva atmosfera. To je dovelo do izbora vrhunske završne obrade interijera, stvarajući savršenu kombinaciju bio-arhitekture i dizajna interijera za udoban, funkcionalan i ekološki održiv prostor.

Zahtjevi klijenta

Vlasnici penthousea željeli su dom koji nudi visoku razinu kvalitete stanovanja, uz mogućnost kontrole klime i kvalitete zraka u svakom godišnjem dobu.

Ekinex rješenja

Ekinex proizvodi odabrani su za zidnu montažu i module za montažu na DIN-šinu.

Tipkala su od mesinganog metala i crne plastike serije FF, linija NF.

Sobni termostati EK-EQ2-TP opremljeni su sondom za mjerenje relativne vlažnosti i nude napredne značajke po pitanju zaštite od stvaranja kondenzacije tijekom ljetnog rada. Termostat i aktuator za fancoil EK-HC1-TP opremljeni su podesivim ulazima kao analognim (za spajanje temperaturnih sondi NTC) ili digitalnim (bez potencijala) za jednostavno stvaranje dodatnih funkcija za povećanje udobnosti i smanjenje potrošnje energije.

Pokretači EK-FF1-TP i EK-FE1-TP služe za upravljanje raznim automatizacijama (dizalo, otvaranje vrata/prozora).

FF series
71 series
20 venti series
Signum series