Atlantis Duplex u Mumbaiju

LOKACIJA

Indija

GODINA UGRADNJE

2022

NAMJENA

Stambena

PRIMJENA

Proizvodi za zidnu montažu

Kontekst primjene

Luksuzni dupleks u centru Mumbaija, Indija. Kupac je poznati HNI (identitet zadržan zbog NDA), fasciniran je super automobilima i posjeduje više luksuznih brzih automobila. Želio je najveći luksuz i stil za svoj prostrani dvoetažni dom u Mumbaiju te je letio diljem Europe kako bi odabrao najbolji interijer.

Naš cilj je uklopiti se u luksuzni životni stil, a istovremeno zadovoljiti njegove stroge kriterije za kvalitetu dizajna i izvedbe.

Zahtjevi klijenta

Klijent je izvrstan stručnjak za gadgete i bio je prilično jasan u pogledu svojih funkcionalnih zahtjeva. Bio je vrlo poseban u pogledu svojih tipkala jer su ona jedna od prvih stvari koje dodiruje i osjeti svako jutro. Objasnio je u tri riječi što želi: 1. Lijepa, 2. Funkcionalna, i 3. Jedinstvena

Poznati sistemski integrator u Indiji pod nazivom ‘Acetech Technologies Pvt Ltd (Mumbai) ponudio mu je izbor Ekinex tipkovnica. Nakon nekoliko razgovora s arhitektom i dizajnerom interijera, odlučio se za seriju Ekinex 20 Venti.

Ekinex rješenja

Tipkala Ekinex serije 20venti, u završnoj obradi GBB (mjed), su odabrana. Estetika proizvoda savršeno upotpunjuje dizajn interijera. Odabirom tipkovnice regulira se unutarnja rasvjeta i temperatura.

Korišteni proizvodi:

Uređaji za montiranje na zid

Regulator sobne temperature i osmerostruka tipka s pozadinskim osvjetljenjem teksta/simbola i senzor blizine za dvostruku ploču.

Četverostruka tipka s pozadinskim osvjetljenjem teksta/simbola i senzorom blizine.

Uređaji za montiranje na zid s priborom za ožičenje.

Svaka soba ima tipkovnice i termostate s odgovarajućim priborom za ožičenje.

Klijent je izuzetno zadovoljan svojim izborom i nastavlja uživati u iskustvu dan za danom.

Prilagođeno graviranje

Bar za klijente ima zavidnu kolekciju najfinijih alkoholnih pića iz cijeloga svijeta. U skladu s dobrim raspoloženjem, ‘Acetech je stvorio neke zabavne scenarije na 20 Venti i nazvao ih Wine, Tequila, Beer, Whisky i prilagođene simbole za rasvjetu. Gosti su oduševljeni različitim scenarijima ambijentalne rasvjete za različite vrste pića.

Ovaj projekt osvojio je nekoliko nacionalnih nagrada koje je organizirao Indijski institut za dizajn interijera. Smart Space Awards – 2023 za najbolji projekt System Integratora u kategoriji Rezidencijalni apartman.

FF series
71 series
20 venti series
Signum series