Naša rješenja

Idealno rješenje za ultimativno slušanje glazbe

Stereo sustavi predstavljaju klasičan, ali i dalje, vrlo popularan način za slušanje glazbe u domaćem okruženju. To je sustav koji obično uključuje dva zvučnika (lijevi i desni) i pojačalo.

Stereo sustavi su poznati po tome što stvaraju prostorni zvuk, omogućavajući slušatelju da čuje različite instrumente i vokale iz različitih smjerova, stvarajući tako realističnije i ugodnije iskustvo slušanja.

Zbog svoje jednostavnosti i učinkovitosti, stereo sustavi su i dalje popularni među ljubiteljima glazbe koji cijene kvalitetan zvuk i jednostavnu upotrebu.

Pretvorite svoj dom u kino dvoranu

Kućno kino, također poznat kao audio-vizualni sustav, vrsta je zvučnog sustava koji je osmišljen kako bi stvorio kinematografsko iskustvo u domaćem okruženju.

Ovaj sustav obično uključuje više zvučnika raspoređenih po prostoru kako bi se stvorio “kino” zvuk koji slušatelju omogućuje da čuje zvuk iz različitih smjerova, kao da sjedi u kinu.

Kućno kino obično uključuje prednje zvučnike, središnji zvučnik, surround zvučnike i subwoofer, kao i pojačalo i audio/video prijamnik za povezivanje s različitim audio i video izvorima.

Neka glazba ispuni svaki kutak vašeg doma

Multiroom zvučnički sustav napredno je audio rješenje koje omogućuje reprodukciju glazbe u više soba ili prostorija vašeg doma istovremeno, omogućujući vam da istu pjesmu slušate u dnevnom boravku, kuhinji, spavaćoj sobi i drugim prostorijama bez potrebe za premještanjem uređaja ili prebacivanjem između različitih izvora.

Uživajte u dobrom zvuku i na otvorenom

Vanjsko ozvučenje je zvučnički sustav osmišljen za reprodukciju glazbe na vanjskim prostorima poput terasa, vrtova, bazena i slično, omogućujući vam da uživate u dobrom zvuku i na otvorenom prostoru vašeg doma, ne samo unutar njega.

Odličan zvuk bez vidljivih uređaja

Prilagođena instalacija zvučnički je sustav osmišljen za diskretnu ugradnju u prostorije poput zidova, stropova i podova kako bi se osigurao odličan zvuk, bez vidljivih zvučnika, koji bi narušili estetiku prostora.

Vrhunska slika s Epson projektorima

Projektori su uređaji koji omogućuju prikazivanje slika i videozapisa na velikim zaslonima ili zidovima. Postoje različite vrste projektora koje se razlikuju po tehnologiji, rezoluciji i sposobnostima, a odabir ovisi o vašim potrebama i proračunu.

Programi
Klasični zvučnik
Ugradbeni zvučnik
Aktivni zvučnici
Lifestyle zvučnici